ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


 Η επέτειος της Μάχης της Κρήτης, τιμήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην εκδήλωση  του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας. 
 Η εκδήλωση περιελάμβανε και έκθεση ντοκουμέντων προσφορά του κ. ΒΑΡΔΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ προέδρου του ΕΔΙΑ και προβολή σχετικού βίντεο.


Κύριος Ομιλητής ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ευτύχιος Τωμαδάκης και το θέμα της ομιλίας του ήταν «Η Μάχη της Κρήτης και η δημοτική ποιητική παραδοση της δυτικής Κρήτης».
 
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Νέα γραφεία του Συλλόγου, 
( Ευγενική προσφορά του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Κρητων κ. Πέτρου Βλαχάκη),  παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, Κρητικοί Αντιστασιακοί που συμμετείχαν στη Μάχη της Κρήτης, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γεώργιος  Χριστόπουλος, ο π. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αποστολάκης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παναγιώτης Στέφος, οι Αντιδήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου Σπύρος Κάρλος, Κατερίνα Παπαδοπούλου, οι Δημ. Σύμβουλοι Πέτρος Βλαχάκης, Παύλος Μπατάλης, Σωτήρης Ξηρόκωστας, Βασίλης Πιστικίδης, Γιάννης Μαγκαφώσης, Παναγιώτης Κουζής, Αντιπρόεδρος του Ο.Λ.Ρ Νικόλαος Δημητρόπουλος, ο π. Βουλευτής Περ. Αττικής Παντελής Ασπραδάκης,  ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι. Ναού της Παντοβασίλισσας πατήρ Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, η Ειρήνη Σαρηκώστα και ο Δ. Καρλος απο τον ΔΟΠΑΠ, ο Πρόεδρος της Διώνης Στρατηγός Νικόλαος Τσαγκαράκης και ο κ. Ευάγγελος Μπουρνούς,  Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητων Ν.Μάκρης-Μαραθώνα, κ.α. πολλοί. 

Μετά την ομιλία ακολούθησε ο χορός απο το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου και στη συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα με Τσικουδιά και Κρητικές λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει μέλη του Συλλόγου.

Η εκδήλωση καλύφθηκε με λήψη βίντεο από το RPN.GR και έχει αναρτηθεί. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ και το βίντεο παρακάτω: 

http://www.rpn.gr/?p=19358







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ